Sprekers op het ROMEO Event 2024.

  • Michel van den Akker

  • Richard van Hooijdonk

  • Special Guest

Michel van den Akker

Michel van den Akker (57) is vanaf mei 2023 werkzaam als Directeur Hypotheken bij DMFCO, de organisatie achter de succesvolle hypotheekverstrekker MUNT. Samen met Algemeen Directeur Rogier van der Hijden vormt hij de directie van DMFCO en richt zich hierbij vooral op verdere ontwikkeling van de hypotheekverstrekker MUNT. Van der Hijden focust zich meer op groei van de asset manager DMFCO. Van den Akker is geen onbekende in de hypotheekwereld. Voordat hij bij DMFCO is begonnen, was hij meer dan 12 jaar actief bij verschillende onderdelen van Blauwtrust Groep, onder meer als CEO van De Hypotheker, Conneqt en Hypotrust.

Richard van Hooijdonk

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Zijn inspiratiesessies zijn door meer dan 600.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij een regelmatige gast bij televisie en radio programma’s.

Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van kunstmatige intelligentie & generatieve AI robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality. Samen met kunstmatige intelligentie zorgen deze technologieën voor baanbrekende mogelijkheden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden.

Meld je gratis aan.

Op 3 april 2024 is het zover! De tweede editie van het ROMEO Event. Meld jezelf en eventueel je collega’s aan via het formulier op de event pagina. Per kantoor kunnen er twee medewerkers gratis worden ingeschreven, voor elke volgende medewerker geldt een entreeprijs van €99,-.