Bio sprekers ROMEO Event 2023.

Michiel Meijer

Creatieve bedenker van innovatieve verzekerings- en hypotheekproducten, doorzetter die het vertalen van klantbehoeften en bewegingen naar producten en diensten als kerncompetentie heeft. Het aanjagen en aansturen van veranderingen die gericht zijn op de klant centraal stellen en raakvlakken hebben met de taakgebieden Marketing, Product Management en Sales geven hem energie.

Michiel Meijer is sinds 1995 actief in de Hypotheek- en Verzekeringsbranche. Zowel aan de kant van Geldverstrekker-, Verzekeraar en Intermediair in loondienst en een aantal jaren als zelfstandig ondernemer. Zijn passie ligt in het ontwikkelen van waarde-toevoegende producten en diensten waarbij de praktische toepassing voor onderneming en klant het uitgangspunt vormen. Tijdens zijn periode als zelfstandig Gecertificeerd Financieel Planner heeft hij ervaren hoe het is om direct klant contact te hebben en deze ervaringen nog dagelijks te gebruiken in zijn huidige werkzaamheden. Kortom: altijd op zoek naar het in evenwicht zijn van het klant-, ondernemings- en medewerkersbelang.

Michiel Meijer is dagvoorzitter van het ROMEO Event 2023.

Steven van Belleghem

Steven van Belleghem is een ervaren spreker op nationale en internationale congressen. Hij won de afgelopen jaren verschillende awards voor ‘Best Speaker’. Zijn manier van spreken wordt vaak omschreven als motiverend, pragmatisch en zeer enthousiast. Hij is expert op het gebied van technologie, social media, digitale marketing, klantgerichtheid, ondernemerschap, innovatie, digitale evolutie, verandering en disruptie.

Keynote spreker

Van motiverende keynote speeches tot management-coaching: Steven is één van Europa’s grootste thought leaders op het gebied van social media, digitale trends en digitale marketing. Zijn missie is bedrijven helpen hun klanten centraal te zetten en open te staan voor nieuwe technologieën. Hij geeft een lezing over marketing, communicatie, klantrelaties en digitalisering? Stevens lezingen staan bekend om hun unieke karakter, diepgang, originaliteit, energie en humor. Daarnaast gaat hij altijd het gesprek aan met gasten, zodat de lezing erg interactief is.

Let’s create the customer experience that we all love to feel when we ourselves are the customer.

Steven Van Belleghem

Ruud Koornstra

Ondernemerschap, politiek, duurzaamheid. Ruud Koornstra weet er alles van, uit eigen ervaring. Hij liet zich tegen wil en dank door Mark Rutte inhuren als onbezoldigd ‘Energiecommissaris’. In die rol brengt Koornstra vernieuwers en beleidsmakers bij elkaar. Dat er nog bergen werk verzet moeten worden voor een succesvolle energietransitie, is zijn drijfveer. Ook als spreker, presentator of dagvoorzitter draagt hij die visie met verve uit.

 

 

Ruud Koornstra had meerdere duurzame bedrijven, onder andere in ledlampen en laadpalen voor elektrische auto’s. Nu is hij op sabbatical, maar duurzaamheid loslaten zit er niet in. Hij loopt onvermoeibaar heen en weer tussen politiek, bedrijfsleven, milieuorganisaties, wetenschap en innovatieve MKB-bedrijven om de transitie naar een duurzaam Nederland te versnellen. Want volgens Koornstra kan een snelle overgang naar duurzame energie niet alleen het milieu helpen, maar kan groene technologie Nederlands belangrijkste exportproduct worden.

“Het Paradijs op aarde begint in Nederland”

Ruud Koornstra

OG3NE

Zijn de 3 zeer getalenteerde zussen & zangeressen Lisa, Amy & Shelley. Winnaars van The Voice of Holland 2014 en de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste en enige groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’. De drie zussen zijn hiermee de ‘Voices of Holland’. Tijdens hun deelname bereiken Shelley, Amy en Lisa met de BeeGees cover ‘Emotion’, het nummer ‘Change Will Come’ en hun finalelied ‘Magic’ drie maal een nummer 1 notering. Voor de single ‘Magic’ ontvangt OG3NE begin 2015 een gouden plaat. Gegarandeerd genieten!