Trainee hypotheken

Geeft jou…

… het realiseren van een hypotheekaanvraag een kick geven en lijkt het je leuk om de schakel te zijn tussen de klant (die de grootste aankoop in zijn leven doet) en geldverstrekkers? Of maak jij graag dossiers compleet? 

Van ons krijg je..

… Een uitdagende baan met een startsalaris van € 2150,- bruto per maand obv 40 uur en per behaald WFT diploma krijg je er € 100,- bruto per maand bij.
… Een traineeship van 6 maanden die je klaarstoomt tot volwaardige bemiddelaar in hypotheken of volwaardig acceptant
… Een standplaats in Hoorn maar wel met mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
… Een informele werksfeer met hele leuke collega’s en regelmatig een bbq of borrel;
… Een heel leuk, net kantoor, met een lekkere verzorgde lunch in de Cantina van Irina.

Wat ga je leren…

.. Je bent een recent afgestudeerde MBO-/HBO-er die nog niet uitgeleerd is en een uitdaging zoekt in de financiële dienstverlening. Er wordt gestart met een interne opleiding (een traineeship). Tijdens dit traineeship wordt er van alles over de financiële dienstverlening en hoe het hypotheekproces in elkaar steekt geleerd. Je werkt daarnaast (begeleid) mee met het team in de rol van junior acceptant of junior medewerker hypotheken. Tijdens het traineeship behaal je drie wft diploma’s.
Je begint bij acceptatie met wft basis, daarna pak je door met wft vermogen en wft Hypothecair. Bij hypotheken begin je met wft basis en daarna wft hypothecair en wft vermogen.

Zie jij jezelf terug in bovenstaand profiel? en heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Mike Keegstra (Manager bemiddeling) via 06-23113967 of Annelies van Zeewijk Vink (manager acceptatie) via 06-48866342
Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Lisette Hoks (HR Manager).

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx

Contact Info

9876 West Green Street

Phone: 1-800-987-6543

Mobile: 1-800-345-6789

Web: Avada WP Theme

Ga naar de bovenkant