Teamleider development

Ben jij…

… klaar voor een uitdaging waarbij je meedenkt, suggesties doet voor verbeteringen en hier naar geluisterd wordt en waarbij je bij een corporate organisatie niet verder komt? Dan zoeken wij jou!

Van ons krijg je…

… Een uitdagende baan met een salaris tot een maximum van €6000,- bruto per maand obv 40 uur en een contract voor onbepaalde tijd.
… Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en samen te werken met ervaren collega’s.
… Een standplaats in Deventer of Hoorn maar wel met mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
… Een informele werksfeer met hele leuke collega’s en regelmatig een bbq of borrel;
… Een heel leuk, net kantoor, met de beste koffie van Deventer! Of in Hoorn een lekkere verzorgde lunch in de Cantina van Irina.

Wie zijn wij…

…Accelerate heeft als missie om de hypotheekketen efficiënter en toegankelijker te maken. Samen met onze klanten hebben we het Accelerate CRM-platform gebouwd dat vanaf eerste afspraak tot en met beheer elke stap in de klantreis verbindt, controleert en optimaliseert. Accelerate is in 5 jaar uitgegroeid tot marktleider van CRM-systemen voor hypotheekadviseurs en -bemiddelaars.

Accelerate vormt samen met Huismerk, Basic Serviceproviding en MO.servicing ROMEO financiële diensten. ROMEO is een zelfstandig onderdeel van de Blauwtrust Groep en daarmee een zusterbedrijf van De Hypotheker, Quion en Conneqt. Developers van Accelerate werken vanuit onze kantoren in Deventer, Goes en het hoofdkantoor in Hoorn (en gedeeltelijk vanuit huis).

Een greep uit de werkzaamheden…

…Als Lead developer ben je verantwoordelijk voor onder andere de ontwikkeling van teamleden;
…het halen van de planning waaronder de taakverdeling en -uitvoering, het bewaken/rapporteren van de voortgang en een tijdige escalatie
…Meedenken en technisch adviseren over de productvisie en roadmap voor het Accelerate CRM-platform gebaseerd op klantfeedback, ontwikkelingen in de markt en de strategie van de organisatie en het vervolgens doorvertalen naar de backlog met sprintplanning. Jouw focus is uiteraard de techniek.
…Uitbreiden, ontwikkelen en begeleiden van het Development team
…Zorgdragen voor een passende bescherming van gevoelige data en technologie.
…Samenwerken met team Infrabeheer om de veiligheid, continuïteit en beschikbaarheid van de Azure-infrastructuur onder Accelerate te waarborgen.
…Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de software development in het kader van certificering ISO, ISAE.

De Teamleider development van Accelerate heeft ervaring met leidinggeven en Scrum teams. We hebben ook de eis dat je werkervaring hebt binnen de hypotheekbranche, zodat je kennis hebt van marktstandaarden en ontwikkelingen.

Zie jij jezelf terug in bovenstaand profiel? en heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Tjipke Klijnstra via 06-22457393

Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je cv en motivatiebrief via deze site naar Lisette Hoks (HR Manager).

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx

Contact Info

9876 West Green Street

Telefoon: 1-800-987-6543

Mobiel: 1-800-345-6789

Web: Avada WP Theme

Ga naar de bovenkant