Software tester

Wat ga je doen?
Als software tester ben je verantwoordelijk voor het functioneel en technisch testen van ons softwareproduct Accelerate. Je schat daarbij in wat de risico’s van voorgestelde changes zijn, bedenkt de meest adequate testaanpak, stelt testcases op en voert deze samen met je collega-tester uit. Dit alles met als doel om bugs en regressie te voorkomen en dat de eindgebruiker de beste gebruikerservaring krijgt.
Aan het begin van de sprint buig je je over de tickets die spoedig jouw kant op komen en kom je tot een gedegen testaanpak, waar je vervolgens opvolging aangeeft.

Centraal in je aanpak is een bijdrage aan het opzetten en steeds verder automatiseren van testscripts en we zien dus graag dat je hier reeds enige ervaring mee hebt.
Je vervult een belangrijke rol bij de implementatie hiervan en we staan volledig open voor jouw ideeën en ervaringen met betrekking tot aanpak en tooling.

Wie zijn wij?

Accelerate is hét digitale platform voor hypotheekbemiddelaars. Het verbindt de hele keten en biedt efficiëntie, overzicht en gemak. Hierdoor kunnen hypotheekbemiddelaars zich richten op het belangrijkste: klanten. Zij bieden hun klanten superieure digitale dienstverlening, inzicht en overzicht en zorgen ervoor dat ze sneller bij de notaris zitten.

Accelerate is in korte tijd uitgegroeid tot technologisch leider in de markt van software voor hypotheekbemiddelaars. Klanten zetten Accelerate succesvol in om bedrijfsprocessen sneller en beter te laten verlopen. Steeds meer organisaties ontdekken de meerwaarde van Accelerate voor hun organisatie. We groeien hard en zijn op zoek naar enthousiaste mensen om ons ontwikkelteam te versterken.

Hoe zien wij jou graag?

 • Je wil je voor de lange termijn aan ons binden en daarmee onderdeel zijn van ons en jouw succes;
 • HBO- of WO-denkniveau, aantoonbaar door opleiding of opgedane werkervaring;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met testen van responsieve, web based (PHP-)systemen voor grote hoeveelheden gegevens
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen en kan zelfstandig scenario’s bouwen
 • Heb je Scrum Master ambitities? Dat is een absolute pre!
 • Bij voorkeur ben je CAT-, ISTQB- of TMap gecertificeerd
 • Gelet op het internationale team beheers je de Engelse taal

Als software tester kom je terecht in het ontwikkelteam in Deventer, bestaande uit ontwikkelaars, analisten en product owners.

Dit krijg jij ervoor terug:

 • Een uitdagende baan met een salaris tussen € 3.500,- en € 4.500,- bruto per maand obv 40 uur, een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een goede pensioenregeling, thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding;
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en samen te werken met ervaren collega’s.
 • Jouw standplaats is Deventer of Goes maar wel met de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een informele werksfeer met hele leuke collega’s;
 • Een heel leuk, net kantoor, met de beste koffie van Deventer!

Zie jij jezelf terug in bovenstaand profiel? en heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Peter Bax, team lead development op 06-18600201

NB: Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Wij zijn reeds aangesloten bij een vast aantal bureau’s.

Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je cv en motivatiebrief via deze site naar Lisette Hoks (HR Manager).

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx

Contact Info

9876 West Green Street

Telefoon: 1-800-987-6543

Mobiel: 1-800-345-6789

Web: Avada WP Theme

Ga naar de bovenkant