Software developer

Ben jij een ervaren en gedreven developer die zijn hand niet omdraait voor complexe vraagstukken, graag werkt met de nieuwste technieken, altijd op zoek is naar de beste oplossing en graag de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om samen met jouw collega’s te innoveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Accelerate is hét digitale platform voor hypotheekbemiddelaars. Het verbindt de hele keten en biedt efficiëntie, overzicht en gemak. Hierdoor kunnen hypotheekbemiddelaars zich richten op het belangrijkste: klanten. Zij bieden hun klanten superieure digitale dienstverlening, inzicht en overzicht en zorgen ervoor dat ze sneller bij de notaris zitten.

Accelerate is in korte tijd uitgegroeid tot technologisch leider in de markt voor software voor hypotheekbemiddelaars. Klanten zetten Accelerate succesvol in om bedrijfsprocessen sneller en beter te laten verlopen. Steeds meer organisaties ontdekken de meerwaarde van Accelerate voor hun organisatie. We groeien hard en zijn op zoek naar enthousiaste mensen om ons ontwikkelteam te versterken.

Accelerate is onderdeel van ROMEO Financiële Diensten (www.romeofd.nl) en is opgericht in 2015. Met haar dochterondernemingen HUISMERK, Basic Serviceproviding, MO.servicing, Accelerate, HD Connect en BWSS stellen wij ons in staat om hoogwaardige diensten te leveren tegen lage kosten en een optimale klantbeleving.

Het team Development en jouw rol

Binnen het team werk je samen met collega’s aan diverse projecten die zijn gericht op het door ontwikkelen van Accelerate. Als team en samen met klanten bedenken we nieuwe functionaliteiten die we ontwikkelen en opleveren. Zo versterken wij onze positie als technologisch leider. Het team Development bestaat uit een ervaren groep coders en werkt vanuit Deventer, Goes en Tirana (Albanië)

Wil je jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Dan krijg je de ruimte om ook andere rollen te vervullen zoals het (technisch) leiden van een project of het introduceren van nieuwe technieken. Ook zaken als DevOps behoren tot de mogelijkheden als daar je hart ligt.

Bij ons krijg je krijgt de ruimte om kennis op te doen over de nieuwste technologieën en hoe je deze met het team kunt in- en toepassen. Zo leer je van elkaar en groei jij binnen het team.

Je werkplek kies je bij ons zelf, wil je werken op Windows of juist Linux of heb je toch liever een Macbook om te coden, het maakt ons niet uit. Qua ontwikkelomgeving werken we met Jira en Gitlab en gebruiken de meeste collega’s PHPstorm in combinatie met Docker en XDebug.

Accelerate:

Het pakket Accelerate is een SaaS oplossing voor Financieel adviseurs, Franchise Organisaties en Aanbieders van financiële producten zoals Banken.

De applicatie draait op een Open Source stack van Ubuntu, PHP en MySQL en wordt gehost in Azure.

Dit krijg jij ervoor terug:

  • Een uitdagende baan met een marktconform salaris, een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket en eerst een contract voor een half jaar, daarna onbepaalde tijd.
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en samen te werken met ervaren collega’s.
  • Jouw standplaats is Deventer, Goes of Hoorn maar wel met mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
  • Een informele werksfeer met hele leuke collega’s en regelmatig een bbq of borrel;
  • Een heel leuk, net kantoor, met de beste koffie van Deventer! Of in Hoorn een lekkere verzorgde lunch in de Cantina van Irina.

Zie jij jezelf terug in bovenstaand profiel en heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Lisette (HR-manager) via 088-7663849.

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx

Contact Info

9876 West Green Street

Telefoon: 1-800-987-6543

Mobiel: 1-800-345-6789

Web: Avada WP Theme

Ga naar de bovenkant