Medewerker hypotheken in opleiding

Afgestudeerd, en nu?
Ben je klaar met je opleiding maar nog niet uitgeleerd? Zoek je een uitdaging in de financiële wereld? Misschien is binnendienst medewerker hypotheken iets voor jou! Jij bent de steun en toeverlaat van de klant en de financieel adviseurs/coaches Ben jij er ook goed in om op een duidelijke en heldere manier te communiceren? Dan zoeken wij jou!

Wat kun jij van ons verwachten?

Een uitdagende baan met een startsalaris van € 2150,- bruto per maand obv 40 uur. Je krijgt eerst een half jaar contract en daarna gelijk een contract voor onbepaalde tijd.
We gaan je opleiden tot binnendienst medewerker hypotheken, je leert van alles over de financiële dienstverlening en hoe het hypotheekproces in elkaar steekt. Je werkt tegelijkertijd (begeleid) mee met het team.
Naast je werk begin je met de vakopleiding wft basis, daarna pak je door met wft Hypothecair en wft Vermogen.

Je diploma’s leveren geld op! Per behaald WFT diploma krijg je een salarisverhoging van € 100,- bruto en bij de laatste zelfs € 200,-. Zo heb jij de groei van je salaris zelf in de hand en kun jij in je eerste half jaar al € 400,- bruto per maand meer binnenhalen obv 40 uur.

Als jij je WFT diploma’s al hebt, scheelt dit een hoop en zul je qua startsalaris hoger instromen.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een recent afgestudeerde MBO-/HBO-er met een opleiding in financiële richting, die nog niet uitgeleerd is en een uitdaging zoekt in de financiële dienstverlening. Ook competenties als leergierig, flexibel, klantgericht en oog voor detail is wat wij zoeken.

Wat bieden wij nog meer:

Een standplaats in Hoorn maar wel met mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
Een informele werksfeer met hele leuke collega’s en regelmatig een bbq of borrel en een heel leuk, net kantoor, met een lekkere verzorgde lunch in de Cantina van Irina.

Een greep uit de functie:

Als eerste aanspreekpunt voor de klant zorg je dat het hypotheekdossier soepel wordt afgehandeld. Daarbij houd je de klant en de tussenpersoon goed op de hoogte via de e-mail, telefoon en ons crm systeem. Je regelt niet alleen de offertes en aanvragen, maar je helpt de klant, soms in samenwerking met de tussenpersoon, ook bij verschillende gebeurtenissen tijdens de looptijd van de hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan het afhandelen van een bouwdepot, verlengen van rentetermijnen of aflossingen. Wij zijn een jong bedrijf en nog volop in ontwikkeling. Daarom horen wij graag van jou wat jij denkt dat beter kan, zodat we ons proces kunnen blijven verbeteren.

Financieel adviseurs en financieel coaches focussen zich bij ons volledig op het geven van advies en de medewerker hypotheken (jij en jouw toekomstige collega’s dus) pakt de bemiddelingswerkzaamheden op.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Mike Keegstra (Manager) via 06-23113967. Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je cv en motivatiebrief via Indeed naar Lisette Hoks (HR Manager)

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx

Contact Info

9876 West Green Street

Phone: 1-800-987-6543

Mobile: 1-800-345-6789

Web: Avada WP Theme

Ga naar de bovenkant