Hypotheekacceptant in opleiding

Afgestudeerd, en nu?
Ben je klaar met je opleiding maar nog niet uitgeleerd? Zoek je een uitdaging in de financiële wereld? Misschien is hypotheekacceptant iets voor jou! Als hypotheekacceptant beoordeel je of klanten de hypotheek kunnen krijgen die ze graag willen. Geen klant is hetzelfde en je bent veel in contact met hypotheekadviseurs om naar oplossingen te zoeken. En zo werk jij dus mee aan het waarmaken van woondromen. 

Wat kun jij van ons verwachten?

Een uitdagende baan met een startsalaris van € 2150,- bruto per maand obv 40 uur. Je krijgt eerst een half jaar contract en daarna gelijk een contract voor onbepaalde tijd.
We gaan je opleiden tot hypotheekacceptant, je leert van alles over de financiële dienstverlening en hoe het hypotheekproces in elkaar steekt. Je werkt tegelijkertijd  (begeleid) mee met het team in de rol van junior acceptant.
Naast je werk begin je met de vakopleiding wft basis, daarna pak je door met wft Hypothecair en wft Vermogen.

Je diploma’s leveren geld op! Per behaald WFT diploma krijg je een salarisverhoging van € 100,- bruto en bij de laatste zelfs € 200,-. Zo heb jij de groei van je salaris zelf in de hand en kun jij in je eerste half jaar al € 400,- bruto per maand meer binnenhalen obv 40 uur. 

Als jij je WFT diploma’s al hebt, scheelt dit een hoop en zul je qua startsalaris hoger instromen. 

Wat bieden wij nog meer: 

Een standplaats in Hoorn maar wel met mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
Een informele werksfeer met hele leuke collega’s en regelmatig een bbq of borrel en een heel leuk, net kantoor, met een lekkere verzorgde lunch in de Cantina van Irina.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een recent afgestudeerde MBO-/HBO-er met een opleiding in financiële richting, die nog niet uitgeleerd is en een uitdaging zoekt in de financiële dienstverlening. 

Ook competenties als leergierig, flexibel, klantgericht en oog voor detail is wat wij zoeken.

Neem samen met Kiri een kijkje binnen ons bedrijf; bekijk de onderstaande video!

Meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.werkenbijromeo.nl

Nieuwsgierig geworden? en heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Lisette Hoks (HR Manager) op 06-46113729.

Direct solliciteren kan ook! Upload dan je cv en motivatiebrief via deze website

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx

Contact Info

9876 West Green Street

Phone: 1-800-987-6543

Mobile: 1-800-345-6789

Web: Avada WP Theme

Ga naar de bovenkant